Nyt total fleksibilitet på dine transaksjoner1xbet aksepterer et bredt utvalg av betalingsmetoder for å legge penger inn på kontoen din eler for å ta ut gevinster. Du får muligheten til å fullføre diverse transaksjoner på bookmakerens nettside i et helt sikkert miljø og de har tenkt på alt, sånn at spilleren kan finne betalingsmetoden som passer best for seg.

For å legge inn eller ta ut penger kan ekte og virtuelle bankkort brukes : Visa, MasterCard, Maestro, UnionPay, Blue Car dog ti log med e-kort som Entropay. Innskudd fullført med en av disse metodene er behandlet umiddelbart og det er ingen avgifter eller gebyr på transaksjonen. Uttak, derimot, kan ta fra ett minutt til sju dager å bli behandlet.

Interface


Elektroniske lommebøker blir også akseptert hos 1xbet. Du kan bruke e-lommebøker som Skrill, Quiwi, Neteller, Go, PaysafeCard, WebMoney, YandexMoney og mange flere. Innskudd fullført med e-lommebok er helt gratis og blir behandlet umiddelbart. Når det gjelder uttak, er det vanligvis mindre enn 15 minutters behandlingstid.

Bookmakeren aksepterer også mange mobiltelefon betalingsløsninger som varierer fra land til land. Innskudd blir fullført umiddelbart og uttak tar 15 minutter i gjennomsnitt.

I tillegg er transaksjoner som involverer elektronisk valuta eller pengeoverføring også blant det store utvalget av betalingsmetodene som aksepteres hos denne online bookmakeren.