Raskt og enkelt registrering

med gateadresse og IP-adresse i NorgeRegistrering på noen nettsider som operer utenfor jurisdiksjonen til den norske staten kan være som å prøve å navigere på et hinderløype. Med 1xbet er det helt motsatt. Denne russiske bookmakerens plattform aksepterer norske IP-adresser og lar deg registrere uten å måtte bruke en VPN. Den beste måten å registrere på er å bruke lenken du finner på vår nettside. Ved å bruke denne lenken blir du beskyttet mot forsøk til å sperre nettsiden fra den norske staten.

steg 1

steg 2

Egistrerings prosessen er veldig kjapp og let. Det er fire mulige måter du kan registrere på. Den første er å fylle ut et skjema som bare tar noen få minutter. Det er også mulig å registrere via sosial media, en mulighet som er annerledes enn hos de fleste bookmakerne som kun nøyer seg med Facebook, i tillegg til Google+ og andre online tjenester som Yandex.

Legg merke til at hvis du bruker denne metoden må du autorisere at personlige opplysningene dine kan brukes på disse plattformene. I tillegg får du muligheten til å koble til 1xbet fra din konto på et sosial nettverk eller et annet.

Det finnes andre alternative enn de to vi har allerede nevnt: du kan velge å bekrefte din informasjon via epost eller telefon. Vi anbefaler begge disse praktiske og innovative metodene fordi du får da umiddelbar tilgang til plattformen. Andre personlig data må fylles ut senere. Hvis du velger epost eller telefon verifisering kan du kjapt begynne å vedde etter første innskudd.


Uansett hvilken metode du velger garanterer denne russiske bookmakeren sikkerhet for dine personlige opplysninger. Det betyr at det er ingen risiko for identitetstyveri eller bedrageri. Med en gang du registrerer må du fylle ut landet og byen der du bor. Hvis din by ikke er inkludert på listen kan du bare velge den som er nærmest deg.

Personlig profil på 1xbet

Når du har registrert mottar du en 100% matchet første innskuddsbonus opp til €100 fra bookmakeren som ikke er godkjent av den norske staten. Vi anbefaler at du leser vilkårene som gjelder før du aksepterer denne bonusen.

Grensesnittet